Post by sehostzettiokitz on Feb 5, 2022 7:48:36 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Star Chef 2: Cooking Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Star Chef 2: Cooking Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hileler aksaklık kristalleri ▞▞▞
▞▞▞ Star Chef 2: Cooking Game 2022 version ▞▞▞
Bu oyunu bir yıldan fazladır oynuyorum sanırım. İyi çünkü sıkılmayalım diye oyun içi tsska ve oyunlar eklemeye devam ediyorlar. Ve ayrıca reklamlar minimumdur.
Oyun dondu ve hiç bir şekilde açılmıyor. Lütfen düzeltin.
Planet Craft: Mine Block Craft एडवेंचर oqf
Lütfen ne zaman para harcayacağımızı sorun çünkü bazen hareket etmek için dokunuyoruz n yanlışlıkla karaya vuruyor n bir şekilde ödeniyor. Lütfen arka bahçeye harcadığım oyun para birimi 7000'i iade edebilir misiniz, fabrika için topladığım için gerçekten paraya ihtiyacım var lütfen bu oyunu seviyorum lütfen bu parayı iade edebilir misiniz🙏. teşekkür ederim
Bu oyunun özellikleri gerçekten çok güzel. Oyunu kurdum ve ilk oyunumu oynadım, sorunsuz çalışıyordu ve oyun sürekli talimatlar veriyor, bu nedenle müşterilere hizmet vermek gibi özelliklere gerçekten yardımcı oluyor. Benim için mükemmel bir uyum.
Star Chef 2 harika bir oyun deneyimi sunuyor. Her zaman ve her yerde oynayabilirsiniz. Sorunsuz ve hızlı çalışır
Kullanıcı belirli bir seviyeye ulaştığında, müşterileri için yemek yapmak için her türlü çiftlik malzemesini satın alabilir. Bu kadar küçük ayrıntılarla ilgilenen geliştiricilere teşekkürler.
Mantarları hasat ettiğimde onları eklemiyorum, bu da her şeyi yavaşlatıyor ama şapka dışında iyi bir oyun
Bu güzel sanat. Bu oyunu beğendim çünkü bu oyunu zayıf sinyalli mobil verilerde kullandım.
Star Chef 2 benim için bir keşif oldu. Bir mobil oyun olarak öğrenilmesi gereken karmaşık bir sisteme sahiptir. Sanırım zorluğun bir parçası.
Yıldız şef 2'deki deneyimim şimdiye kadar iyiydi. Son birkaç aydır bu uygulamadayım. Uygulamanın tadını çıkarmak için gerçekten iyi özellikleri var.
Güzel bir oyun ama ben orijinal oyunu tercih ediyorum.Bunun sevmediğim yanı tek seferde sadece 1 yemek pişirebiliyor olmanız.
Bistro paketinin parasını ödedim ve hiçbir ayrıcalıktan yararlanamıyorum! Ne için ödüyorum?
Bir yemek pişirme simülatörü/restoran yönetimi oyunu olarak, oyunun sunduğu seçenekler sonsuzdur. Esp iyi düşünülmüş öğretici. Oyun mekaniklerini çok iyi tanımanızı sağlıyor.
Bence çok güzel bir oyun
Bu oyunun facebookta reklamını gördüm. Vay! Vay! Ne güzel bir oyun! Diğer oynadığım yemek pişirme oyunlarından daha iyi ve sıkıldığım için siliyorum Ama bu oyunun o kadar çok zorluğu var ki! Sadece Şefin Ustalarını sevin! Kısa sürede çok fazla ödül. Oyunu sadece geçen hafta indirdim ve zaten 26. seviyedeyim. Bu oyunda saatlerce oynadığınız için teşekkürler.
Star Chef 2: matlagingsspill Simulator vnc
Bu yiyeceklerden bazılarının pişmesi çok uzun sürüyor
Güzel oyun ama çok fazla hata var, donmaya devam ediyor, bu oyunu düzeltmeniz gerekiyor.
Neden marketten bir şeyler satın aldığınızda görünmüyorlar, sosisli sandviç pişirmek biraz zor 🍞
oyunu oynamaya yeni başladım ve oyunun sunumu beni çoktan etkiledi. Eğitim, yeni başlayan bir oyuncu için çok ilgi çekici ve bilgilendirici.
Bu uygulama iyi ve daha az etkinlik. Güncelleme uygulaması kullanışlı değil
Çok fazla oluyor. Ve yemeklerin pişmesi sonsuza kadar sürer. ADD'm bunu kaldıramaz. Her türden farklı şeyler oluyor, sanırım müşterilere hizmet vermenizin bu kadar uzun sürmesi gerçeğinden bir oyalama olması gerekiyordu. Amacın süreci hızlandırmak için sana para ödetmek olduğunu biliyorum ama restoranı işleyemediğim için sinirleniyorum.
Fena değil 5 yıldız verebilirdim Ama komşularınıza yaptığınızdan daha fazlasını yapmaları için yardım edebilmelisiniz. Makine çok pahalı ve gerçekten bu kadar para kazanmıyorsunuz ve oyunu daha iyi hale getirmek için çok daha fazlası yapılabilir
Bu oyunu gerçekten seviyorum! Benim sorunum, şefleri ve istasyonları inşa etmek, pişirmek ve yükseltmek için geçen zamanın uzunluğu. Para kazanmak sonsuza kadar sürer.
1. duraklama sorunu 10/03/2020 hala yanıt yok. 10.08.2020 hala çözülmedi. 11.09.2020 tekrar durdu. Her ay böyle olması saçma. 12/09/2020 ve tekrar. Hiç bir anlamı yok. Bugün 20.12.2020 ve 28.12.2020 TEKRAR DURDURUYOR! Bu sefer bir ay bile sürmedi. Herkese tüm parası iade edilmelidir. Oynamak için silip yeniden yüklemeniz gerekmez.
Oyunu seviyorum ama son zamanlarda oyunu yükleyemiyorum ne olduğundan emin değilim ama lütfen düzeltin. Ayrıca bazı yiyeceklerin pişirilmesi sonsuza kadar sürer, bu da hızlı para kazanmayı ve restoranı güncellemeyi imkansız hale getirir.
En ilginç özelliklerinden biri, yüksek seviyelere ulaştıkça ve iyi bir hizmet sicili tuttukça çeşitli unvanlar kazanmanızdır. O yıldız şef rozeti için çırak ve istekli olarak başladım!
Bu oyunu güncelleyemiyorum ;(
Adam!!! Harika bir uygulama, özelliklerine kesinlikle aşığım. Neden tüm seviyeleri bir günde bitiremiyorum. Beklemek çok zor!!
Harika bir oyun, yeni tarifler için çok fazla ve oyunu devam ettirmek için yeterli eski yiyecek yok
Güncellemeden sonra oyun açılmıyor!!!!!
Bu oyun harika, ama sözde bağlantı kopması yüzünden bir maçı kaybetmem haksızlık. Doğrudan wifi'min yanındayım. bunu düzeltmen gerekecek
Star Chef 2: Restaurant Game Simulācijas spēles fvzt
Oyun eğlencelidir. Yemek yapmak biraz uzun sürüyor ve ilgimi kaybetmeye başlıyorum. Şu anda bir ekranım var, bir şeye dokunmamı istiyor ve hiçbir şey çalışmıyor, bu yüzden oynayamıyorum bile. (Şeflerin ödül koleksiyonudur) Lütfen hatayı düzeltin. Biraz daha oynamak istiyorum.
Yemek pişirmenin yanı sıra, restoranınızı elinizdeki aksesuarlardan en iyi şekilde dekore etmenin çok ilginç ve zor olduğuna inanıyorum.
Uzun öğreticiniz için bir atlama düğmesi olmalıdır. İlk 15 dakikasında olmadığı için beğenmedim. Ve oyunda çok yavaş bir seçenek geçişi var ve öğeleri sürüklemek de çok yavaş. Lütfen düzeltin ve ayrıca tohum satın almaya değmez mi? 49 lvl'yi beklemek zorunda mısın? Delilik bu. Belki lvl 20 harika olur
Oyun güzel ben ve küçük kızım da oynamayı seviyor, bazen bir şeyler satın almak için çok uğraşmanız gerekiyor..
Güzel
Oynamama izin vermiyor! Google Play'de güncelleme olmaması dışında şimdi güncellemem gerektiğini söyleyip duruyor
Bu oyun, yoğun iş hayatından gerçekten iyi bir kaçış. Beni tazelenmiş hissettiriyor ve zihnimi sakinleştiriyor. Seviyelerinin her biri gerçekten ilginç ve oynaması eğlenceli.