Post by porseoflalvolnfar on Feb 14, 2022 20:13:50 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Death Worm™ ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Death Worm™ IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ κωδικούς glitch χρήματα ▞▞▞
▞▞▞ Death Worm™ 2022 version ▞▞▞
Το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών και είναι τόσο εύκολο, όχι δύσκολο, όλα διορθώνονται και δεν υπάρχει καθυστέρηση, αλλά το πρόβλημά μου είναι ότι υπάρχουν πολλές διαφημίσεις, αλλά είναι εντάξει και απέκτησα το πρώτο μου νέο worm skin σας ευχαριστώ που διαβάσατε αυτό
Mr Autofire פעולה tgun
Του δίνω μόνο τρία αστέρια γιατί ειλικρινά ζητούν πολύ γρήγορα βαθμολογία στο παιχνίδι τους
Είναι καταπληκτικό
Διασκεδαστικό παιχνίδι, τα σχέδια σκουληκιών στο μενού είναι δροσερά και το παιχνίδι είναι απλό αλλά εξωφρενικό. Λατρεύω την αναφορά Dune με το τελευταίο σκουλήκι!
Μπορεί να με αποκαλείς karen, αλλά τα ufos είναι κυριολεκτικά αδύνατο να τα βρεις γιατί με χτυπούν μια φορά και χάνω μια μπάρα και χτυπάνε τόσες φορές τόσο γρήγορα και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα ακόμα και με τη μέγιστη άμυνα im στον χάρτη του χιονιού και δεν μπορώ κάνετε οποιαδήποτε αναζήτηση, ακόμη και μπλιτσάρετε λόγω των καταραμένων ufos είτε αφαιρείτε τα ufs είτε αφαιρείτε τη ζημιά που προκαλούν και το μειώνετε είναι διασκεδαστικό παιχνίδι, αλλά αυτά τα προβλήματα πρέπει να διορθωθούν, ξόδεψα ακόμη και 5 πετράδια που εξοικονομούσα για την εργασία με το αεροπλάνο και πέθανα αμέσως στα ufos😠😠
Είναι εντάξει. Είναι διασκεδαστικό, αλλά μακάρι να είχε μια σωστή επιλογή αντίχειρα
Συναρπαστικό παιχνίδι. δοκίμασε το. Σίγουρα θα σας αρέσει!
Είναι πολύ πολύ βαρετό παιχνίδι 🎮 🎮 απόβλητα στον κόσμο
Εντάξει αυτό το παιχνίδι ήταν εντάξει καλό Μου αρέσει που παρήγαγε παιχνίδι ναι μου αρέσει αυτό
Συνέχισε να διακόπτει το Spotify για διαφημίσεις. Όχι bueno.
καλό αλλά μόνο οι διαφημίσεις
Πολύ κακά γραφικά. Πολύ κακό παιχνίδι
Death Worm™ Arcade ildl
Εντάξει αυτό το παιχνίδι είναι καλό
είναι καλό
κουράστηκα να πάρω το πιο σημαντικό όλων των ηλικιών για να σας δω στην περιοχή σας στη Γλασκώβη στο δρόμο και είμαι σίγουρος ότι θα είστε. αυτό ήταν 57678ey6 για να φτάσουμε στο οδικό και αστικό σχέδιο για την καθυστέρηση.
Νομίζω ότι αυτό είναι εκπληκτικό, αλλά επίσης πιστεύω ότι μπορείτε να φτιάξετε ένα παιχνίδι αν παίξετε ως άτομο και ξεφύγετε από το σκουλήκι του θανάτου...
Πολύ καλό gameplay
Είναι καλό, αλλά μια φορά με ξεγέλασε στο Dien
Θυμάμαι ότι έπαιζα αυτό το παιχνίδι στο γυμνάσιο πριν από 10 χρόνια και σκέφτηκα να το δώσω μια ευκαιρία. Το παιχνίδι έχει γίνει super click-baitey και πολλά πράγματα περιμένουν να πουληθούν σε εσάς. Το νέο ενεργειακό σύστημα μειώνει πραγματικά τη δυνατότητα αναπαραγωγής. Για να μην αναφέρουμε ότι θα συνεχίσετε να λαμβάνετε διαφημίσεις ακόμα κι αν χτυπήσετε όχι, ευχαριστώ. Για να μην αναφέρουμε ότι το παιχνίδι είναι απλώς εντάξει αν όλα είναι πίσω από τα paywalls.
Καλό παιχνίδι, αλλά μπορείτε να φέρετε πίσω τα σκουλήκια που είναι από την παλιά έκδοση του παιχνιδιού
Είναι χάλια τα γραφικά είναι άσχημα Το μισώ τόσο πολύ όσο ποτέ κάποιος έκανε αυτό το παιχνίδι να σκοτώσει τον εαυτό σου
Λίγο νωρίς στην εμπειρία μου με αυτήν την εφαρμογή. Είμαι λίγο φοβισμένος καθώς είδα ένα παρόμοιο δείγμα να προεξέχει από τα καημένα μας κόκερ σπάνιελ αλήτη όταν ήμουν μικρός
Είναι ένα καταπληκτικό παιχνίδι, αλλά στο frozen Angel base level 11 δεν είναι ολοκληρωμένο, μπορείτε να κάνετε κάτι γι' αυτό παιδιά. Λατρεύω αυτό το παιχνίδι, αλλά θα αρχίσω να χάνω το ενδιαφέρον μου. Έτσι θα ρίξω μόνο 4 αστέρια
Μου αρέσει το παιχνίδι
Death Worm™ อาร์เคด zqh
Καλό παιχνίδι
Είναι το καλύτερο παιχνίδι
Φοβερο
Λοιπόν, αυτό το παιχνίδι είναι νόμιμο, θυμάμαι ότι έπαιζα την παλιά έκδοση αυτού του παιχνιδιού δωρεάν πριν από περίπου 6 χρόνια και εξακολουθεί να είναι καταπληκτικό μέχρι σήμερα, παρόλο που έχει πολλές περιττές διαφημίσεις, είναι κάπως χρήσιμο για τον διπλασιασμό της ποσότητας των κερμάτων που παίρνω μετά τη νίκη, αυτό με κάνει να αναρωτιέμαι αν αξίζει τον κόπο να αγοράσω την πλήρη έκδοση του; Λοιπόν, προς το παρόν, μου αρέσει η ενημέρωση ότι αυτό το παιχνίδι είχε καλή δουλειά που το έκανε δωρεάν και σας ευχαριστώ.
Εντάξει, δεν είναι και άσχημο αλλά είναι λίγο βαρετό.
Isme aur level hone chahiye the kyonki baar baar thodi na hum task hi full karte rahenge τουλάχιστον task ke badle παιχνίδι aage toh bade mujhe saare worms mil chuke hai but last Wale do worms nahi mile ek worm 50 διαμάντια ka hai aur ek worm season quest wala hai yahi baat mujhe acchi nahi lagi ki sabse takatwar worm humein paise dekar Lena padega., γι' αυτό δίνω αυτό το παιχνίδι με 2 🌟 αστέρια 14 Ιαν 2022 , 1:22 π.μ.
Προς το παρόν, θα το δώσω τέσσερα, μόνο για την έλλειψη χειρισμού, που δεν είναι και τόσο κακό.
Αυτό το παιχνίδι είναι εντάξει, αλλά μου αρέσει μεταξύ μας, λυπάμαι
Είναι πολύ καλό
Βαρετό παιχνίδι που έχω δει ποτέ δεν το έχω, όπως το παιχνίδι αυτό το παιχνίδι είναι κακό ποτέ, γι' αυτό του δίνω⭐⭐αστέρια δεν μου αρέσει πολύ το παιχνίδι ντροπή να κάνεις αυτό το βαρετό παιχνίδι και επίσης βαρετό
Γίνεται πολύ βαρετό μετά από λίγο. Λίγη περισσότερη ποικιλομορφία στο gameplay θα το έκανε πολύ πιο διασκεδαστικό για μένα. Αυτό είναι διασκεδαστικό αλλά όχι για πολύ
Εάν πρόκειται να φτιάξετε ένα effingworms 1/2, κάντε το σωστό, όπως αυτό το παιχνίδι πήγε καλά χωρίς κάρτα παιχνιδιού, προτιμώ τη λειτουργία επιβίωσης στο πρωτότυπο. Δεν προτείνω αυτό το rip off. Εάν ο αρχικός δημιουργός του αρχικού παιχνιδιού flash έβλεπε αυτό το κραυγαλέα ripoff, θα σας έκανε μήνυση
Έτσι. σκληρός. προς το. έλεγχος
Δεν μπορώ να παίξω αυτό το παιχνίδι, θέλω να είμαι αυτό το παιχνίδι για κάθε τηλέφωνο και κάθε tablet. Το δικό μου tablet δεν μπορεί να παίξει αυτό το παιχνίδι!!!😭😭😟😟😨😨😖😖😣😣😿😿🙀🙀💔💔
Πολύ διασκεδαστικό το συνιστώ για παιδιά 9 ετών γιατί είναι πολύ βαρετό όταν παίζεις για περίπου 20 λεπτά σε αντίθεση με άλλα παιχνίδια που δεν βαριέσαι τόσο εύκολα
Το παιχνίδι είναι πολύ εκπληκτικό, αλλά αν μπορείτε να δώσετε στο σκουλήκι μερικά νέα pewers όπως μαγνήτη που φέρνει τους εχθρούς σας κοντά σας για να τους καταστρέψετε ή να τους καταστρέψετε
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Pro deft worm
Τέλειο!!!
Διασκεδαστικό όπως πάντα, αλλά το σύστημα "ενέργειας" που σας εμποδίζει να παίξετε μετά από σύντομο χρονικό διάστημα είναι απλά εξαιρετικά μη ελκυστικό σε οποιοδήποτε παιχνίδι που το κάνει αυτό
Ειναι απιθανο. Κατέβαστε το.
Death Worm™ આર્કેડ wwbv